Menşei | : | İngiliz salamura tekniği ile marine edilmiş düve/dana kemiksiz kaburga eti |
Tüketim Tavsiyesi | : | Sıcak veya soğuk tüketilir. |
Pişirme Tekniği | : | Izgara ya da yağlı tavada 2-3 dk |
Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
Tavsiye Edilen Soslar | : | Homemade ketçap, Körili ketçap, Tatlı chili |
Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Coleslaw, Mac and Cheese, Turşu |
Tavsiye Edilen Etler | : | Napoli Salami, Tender Sirloin |
Tavsiye Edilen Peynirler | : | Emmentale, Gouda, Mimolette, Tangazola, Amber, Mera |
Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Chateauneuf du Pape Rouge (Kırmızı) |
Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra 3 gün içerisinde dilimlenerek soğuk tüketilmesi tavsiye edilir. |
0850 260 10 00