Menşei | : | İtalya Valtellina usulü olgunlaştırılmış dana nuar et |
Aroma | : | Meyve aroması (kırmızı şarap) |
Tüketim Tavsiyesi | : | Soğuk tüketilir. |
Pişirme Tekniği | : | Isıl işlem uygulanmaz. |
Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
Tavsiye Edilen Soslar | : | Dijon hardal, Homemade ketçap |
Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Kuru meyveler, Bitter çikolata Grissini |
Tavsiye Edilen Etler | : | Peppperoni Salami, Napoli Salami, Truffles Striploin |
Tavsiye Edilen Peynirler | : | Parmigiano Regiano, Mimolette, Tangazola, Amber Mera |
Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Barbera D’Alba (Kırmızı) |
Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra dilimlenerek 3 gün içerisinde soğuk tüketilmesi tavsiye edilir. |
0850 260 10 00