Carne Mejilla – La Charcuteria İstanbul

Carne Mejilla

400,002.000,00 100 gr

Meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş
dana yanak et

Clear
Tütsü
:
Meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş
Tüketim Tavsiyesi : Sıcak tüketilir.
Pişirme Tekniği : Sous-vide tekniği ile kaynar suda veya mikrodalgada pişirilir.
Saklama Koşulları : 0 +4 arası
Tavsiye Edilen Soslar : Dijon hardal, Körili ketçap, Soğanlı barbekü
Tavsiye Edilen Garnitürler : Trüflü patates püresi, Mac and cheese
Tavsiye Edilen Etler : Tender Brisket, Asado Espeta, Dana İncik
Tavsiye Edilen Şaraplar : Fronsac (Kırmızı)
Tüketim Tavsiyesi : Ambalajıyla kaynamış suda 3-5 dk bekletilip ya da mikrodalga fırında 180°C’de 3-5 dk pişirilip, ambalajından çıkartılarak tüketilebilir. Açıldıktan sonra 3 gün içinde ısıtılarak tüketilmesi tavsiye edilir.

Ek bilgi

Gramaj

100 gr, 250 gr, 500 gr

Kesim Şekli

İnce Kesim, Kalın Kesim