Tender Roast – La Charcuteria İstanbul

Tender Roast

290,001.445,00 100 gr

Meşe odunu ile tütsülenmiş
düve/dana rostbif

Clear
Tütsü
:
Meşe odunu ile yoğun tütsülenmiş
Tüketim Tavsiyesi : Isıtılarak veya soğuk tüketilir.
Pişirme Tekniği : Az yağlı tavada / ızgarada 2-3 dk pişirilir.
Saklama Koşulları : 0 +4 arası
Tavsiye Edilen Soslar : Biberli Sriracha, Körili ketçap, Soğanlı barbekü
Tavsiye Edilen Garnitürler : Baharatlı patates kızartması, Mac and cheese
Tavsiye Edilen Etler : Tender Sirloin, Tender Beef Tongue, Lamb Proscuitto
Tavsiye Edilen Peynirler : Parmigiano Regiano, Gruyere, Raclette
Tavsiye Edilen Şaraplar : Lalende – de – Pomerol, Bordeaux (Kırmızı)
Tüketim Tavsiyesi : Ambalajı açıldıktan sonra 3 gün içerisinde dilimlenip ısıtılarak veya soğuk tüketilmesi tavsiye edilir.

Ek bilgi

Gramaj

100 gr, 250 gr, 500 gr

Kesim Şekli

İnce Kesim, Kalın Kesim