Tütsü
|
:
|
Meşe odunu ile tütsülenmiş
|
Menşei | : | Bulgaristan usulü olgunlaştırılmış |
Tüketim Tavsiyesi | : | Sıcak tüketilir. |
Pişirme Tekniği | : | Izgara yada yağlı tavada 2-3 dk |
Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
Tavsiye Edilen Soslar | : | Biberli Sriracha, Homemade ketçap |
Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Biber turşusu, Humus, Coleslaw, Maskulin yeşillikleri |
Tavsiye Edilen Etler | : | Pepperoni Salami, Pepperoni Sucuk, Tender Brisket Kavurma, Adana Sosis |
Tavsiye Edilen Peynirler | : | Edam, Gravyer, İsli Çerkez Peyniri |
Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Rioja “Reserva” (Kırmızı) |
Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra dilimlenerek 3 gün içerisinde ısıtılarak tüketilmesi tavsiye edilir. Kokoreçli Lukanka genellikle ince dilimlenir ve meze veya başlangıç olarak servis edilir. |
0850 260 10 00