Tütsü
|
:
|
Meşe odunu ile tütsülenmiş
|
Menşei | : | Rokfor peynirinin kültürü ile olgunlaştırılmış |
Aroma | : | Rokfor peynir |
Tüketim Tavsiyesi | : | Isıtılarak veya soğuk tüketilir. |
Pişirme Tekniği | : | Izgara ya da yağlı tavada 2-3 dk |
Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
Tavsiye Edilen Soslar | : | Biberli Sriracha, Soğanlı barbekü, Tatlı chili |
Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Coleslaw, Maskulin yeşillikleri |
Tavsiye Edilen Etler | : | Pepperoni Salami, Napoli Salami, Beef Bacon |
Tavsiye Edilen Peynirler | : | Saganaki, Gouda, İsli çerkez peyniri |
Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Merlot (Kırmızı) |
Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra dilimlenerek 3 gün içerisinde ısıtılarak veya soğuk tüketilmesi tavsiye edilir. Başlangıç tabaklarında ve meze olarak soğuk tüketim yapılan sandviçlerde kullanılabilir. |
0850 260 10 00