Tütsü
|
:
|
Meşe odunu ile tütsülenmiş
|
Menşei | : | Arjantin usulü dana sosis |
Aroma | : | Jalapeno biber |
Tüketim Tavsiyesi | : | Sıcak tüketilir. |
Pişirme Tekniği | : | Çizik atılmaz / tavada veya ızgarada 5-10 dk |
Saklama Koşulları | : | 0 +4 arası |
Tavsiye Edilen Soslar | : | Dijon hardal, Homemade ketçap, Soğanlı barbekü |
Tavsiye Edilen Garnitürler | : | Baharatlı patates kızartması, Mac and cheese |
Tavsiye Edilen Etler | : | Pepperoni Salami, Adana Sosis, Adana Sticks, Pepperoni Sticks |
Tavsiye Edilen Peynirler | : | Parmigiano Regiano, İsli Çerkez Peyniri, Sepet Peyniri |
Tavsiye Edilen Şaraplar | : | Amarone della Valpolicella (Kırmızı) |
Tüketim Tavsiyesi | : | Ambalajı açıldıktan sonra dilimlenerek 3 gün içerisinde soğuk tüketilmesi tavsiye edilir. Tercihe göre ızgara, fırınlama veya haşlama işlemleri uygulanabilir. Daha otantik bir Arjantin deneyimi için Chorizo’ları pişirirken üzerine ‘Chimichurri’ dökülebilir. |
0850 260 10 00